Ο παίκτης diapositif δημοσίευσε μια ανάρτηση στις 09/02 11:49 στο MadWin Forum: λέξεις Μπόνους . Απαντήστε στον MadWin και ανταλλάξτε με άλλους παίκτες

Ying & Yang Ξυστό Εισιτήριο
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:4070 / 30000
κερδίζω 100,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε τον Pharaoh
Pharaoh παιχνίδι λεηλασίας
κερδίζω ένα smartphone Huawei P40 5G
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε το Brikz Attack
Επίθεση Brikz
Οι Brikz, οι ορκισμένοι εχθροί του Goowiz, επιστρέφουν σε αυτό το arcade παιχνίδι όπου πρέπει να είσαι επιδέξιος!
ανακαλύπτουν
Ying & Yang Ξυστό Εισιτήριο
Αριθμός υπόλοιπων εισιτηρίων:4070 / 30000
κερδίζω 100,00 EUR
ανακαλύπτουν
Ανακαλύψτε τους Game Masters
Παιχνίδια Swag Game Masters
κερδίζω Ένα Rowenta Ultimate Steam Iron
ανακαλύπτουν

Θέμα:  λέξεις Μπόνους
beletegirl
62 
09/02/2006 19:49:19

γεια σε σας είμαι απογοητευμένος επίσης και όπως εσείς θα συμβουλεύω κατά αυτό τώρα ήταν μια στιγμή που δεν έπαιζα για προσωπικούς λόγους και είμαι χαρούμενος που έρχομαι πίσω το παιχνίδι βλέπω τη μείωση των σημείων γ είναι καλή ζημιά αλλά κάνω madwin εμπιστοσύνη αν το έκαναν για έναν καλό λόγο voila διαφορετικά συνεχίζουν καλά να παίζουν σε αυτό το site σούπερ ούτως ή άλλως αντίο

gisoux11
09/02/2006 15:54:52

συμφωνώ μαζί σας
ούτε καν θέλετε να παίξετε grrrrrrrrr! 😈
😈😈😈😈

joujou007
174 
09/02/2006 14:47:43

Δείτε 3 φορές λιγότερο mpx !! Γεια Slide 😃

Πρέπει να παραδεχτώ ότι είμαι επίσης πολύ απογοητευμένος. Στο παρελθόν, όπως λέτε, θα μπορούσαμε να ελπίζουμε να κερδίσουμε μερικές φορές περισσότερα από 500 μάρτυρες (αυτό συνέβη ήδη για μένα ούτως ή άλλως) και εκεί καταλαβαίνω ΤΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ! Ας πάρουμε 400 bps / μέρος x 15 μέρη / ημέρα, κάνουμε τα μαθηματικά, δεν είναι κακό και δεν είναι πολύ ισορροπημένο σε σχέση με τα άλλα "καλύτερα αποτελέσματα" των άλλων παιχνιδιών, πρέπει να αναγνωριστεί. Τώρα νομίζω ότι μπορούμε να ξεχάσουμε ακόμα και τα 200 mdpts ανά παιχνίδι! 😂 (ναι, είναι καλύτερο να το γελάσεις 😂)
Από τώρα και στο εξής, οι νέοι madwinians που θα ήθελαν να παίξουν Bonus-Mots, θα έχουν ενδιαφέρον να είναι εξαιρετικοί στο θέμα, αλλιώς το παιχνίδι δεν θα αξίζει το κερί, νομίζω.
Ακριβώς αυτή η αντίθεση μεταξύ πριν και μετά μας έχει απογοητεύσει! (Περιμέναμε, είναι αλήθεια, μια αλλαγή, αλλά όχι μια τέτοια πτώση!)
Είναι ακόμα ενοχλητικό ... Είμαι απογοητευμένος από τη μία πλευρά, αλλά συνειδητοποιώ από την άλλη πλευρά ότι η ομάδα κάνει το καλύτερό της "για να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του Madwin".
Αλλά τι σκέφτεστε για την "εγγύηση της πιστότητας των Μαντίνων", γιατί χωρίς αυτούς ... (Λυπάμαι που δεν έχω καμία επιθυμία να "βυθώ" το Madden αλλά το έχω στην καρδιά για λίγο)
Νομίζω ότι περιμένω κάποιες νέες (+ θετικές) αλλαγές, αλλά προς το παρόν, και για να καθησυχάσω τον Patouille (😉 ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σας Pat 🌹), σκοπεύω να μείνω στο Madwin και θα συνεχίσω να παίζω μπόνους -words (που εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι). 😉

Έλα, ας κουνήσουμε τους αγκώνες μας Διαφάνεια! 😃

diapositif
726 
09/02/2006 11:49:38

Πολύ απογοητευμένος από το νέο βραβείο Madpoints για το παιχνίδι Bonus-words, δεν συνιστώ αυτό το παιχνίδι σε εκείνους που ελπίζουν να κερδίσουν πολλά σημεία.
Κατά μέσο όρο κερδίζουμε 2 φορές λιγότερα σημεία από ό, τι στο παρελθόν.
Πάρα πολύ κακό! (Devil)
Με εκτίμηση.Λογότυπο της μάρκας DreamCentury
Δωρεάν παιχνίδια χωρίς υποχρέωση αγοράς, δωρεάν παιχνίδια και δώρα

© Copyright 1999-2021 - DreamCentury Entertainment - Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα